Stilet e flokëve të cilat do të jenë moderne në 2018-n: Kthim i pesë trendeve më të bukura!

Lajm
368
0

Viti i ri sapo ka filluar dhe tashmë na kanë ngazëllyer trendët të cilët na ofrohen kur është fjala për stilet e flokëve!

Fjala është për kthimin e retro stileve përnjëherë, ndërkaq pesë stilet në vijim do të jenë më të popullarizuarat

 

Biondet mund të gëzohen – në trend gjithë vitin do të jenë flokët ngjyrë platini e kaltër që në rrënjë janë diç më të errëta. Ky trend tashmë është bërë i popullarizuar me emrin “Nirvana Blonde”

Balluket gjithmonë kanë qenë të popullarizuara, ndërkaq në vitin 2018 do të kemi rastin shpesh t’i shohin në gjatësi deri në gjysmë të ballit.

 

 

Facebook Comments

POST A COMMENT.